L’Eli

Després de graduar-me en comunicació audiovisual a l’UdG i en el marc d’un postgrau de fotografia, vaig assistir a uns tallers de creació visual al centre penitenciari de Figueres. A partir dʼaquesta experiència, em vaig adonar de les necessitats expressives que tenen les persones en aquesta situació (i en d’altres similars) i del poc acompanyament que reben en la nostra societat. Per això, vaig decidir reenfocar-me i explorar una via on pogués aplicar la majoria dels coneixements adquirits durant els anys universitaris en un àmbit terapèuticoartístic, per poder treballar més a prop de les persones, amb el desig de poder-les ajudar.

Especialitzant-me com a artterapeuta, gràcies al Màster integratiu en Artteràpia (2009-2011), vaig enamorar-me d’aquesta disciplina i de les enormes possibilitats que ofereix per una millora en la qualitat de vida i el creixement personal dels usuaris que hi entren en contacte.

Fins ara, la meva experiència exercint d’artterapeuta, a banda de les consultes individuals, abarca diferents àmbits com el treball amb discapacitats intel·lectuals, dones que han patit violència, adolescents amb transtorns de conducta i salut mental, acompanyament a la gent gran, presoners i parelles en estat.